Обавештење за ученике и родитеље ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 14 април 2016 00:00

linija2

Пробни испит је прилика да се ученици упознају са редоследом корака, обавезама и правима у вези са завршним испитом. На пробном испиту ученици ће имати прилику да на непознатим задацима провере своје знање у одређеној области предмета. Резултати са завршног испита се не претварају у оцене ученика и не служе за оцењивање ученика а наставницима треба да користе у планирању активности за припремање ученика за завршни испит;

Ученици ће у два дана радити три теста ‒ 15. априла 2016. године у 12:00 ‒ тест из математике а 16. априла 2016. године у 9:00 – тест из српског, односно матерњег језика и комбиновани тест у 11:30, са паузом од пола сата између два двосатна термина.

У просторији у којој полаже испит ученик седи на месту са редним бројем које одговара редном броју са збирног списка ученика.Ученик који полаже пробни завршни испит мора код себе имати оверену ђачку књижицу са залепљеном фотографијом.

Списак прибора за рад на пробном завршном испиту (за српски језик –графитна оловка, хемијска оловка и гумица, за математику – графитна оловка, хемијска оловка, гумица, троугао, лењир и шестар);

Од личних ствари на испит се може унети само вода/освежавајући напитак, а све остале ствари обавезно се одлажу на посебно место током трајања испита.                         

Напомена: На пробном испиту, првог дана, ученици ће анонимно попуњавати упитник послат од Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања.

ШКОЛСКИ  ТИМ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ЗАВРШНОГ ИСПИТА

linija2

Последње ажурирано понедељак, 18 април 2016 05:51